سفارش تبلیغ
صبا ویژن

تعداد بازدید :  
تاریخ : پنج شنبه 93/4/5

بسم الله الرحمن الرحیم

افسران - بسم الله الرحمن الرحیم

من دیگه حرفی ندارم!




تعداد بازدید :  
تاریخ : پنج شنبه 93/4/5
افسران - بدون شرح!!!

بال نمی خواهم با همین پوتین های کهنه هم می توانم به آسمان بروم...




تعداد بازدید :  
تاریخ : چهارشنبه 93/4/4

من ب خال لبت ای دوست گرفتار شدم

افسران - من ب خال لبت ای دوست گرفتار شدم



تو که خود خال لبی از چه گرفتار شدی

تو طبیب همه ای از چه تو بیمار شدی

تو که فارغ شده بودی ز همه کون و مکان

دار منصور بریدی همه تن دار شدی

عشق معشوق و غم دوست بزد بر تو شرر

ای که در قول و عمل شهره بازار شدی

مسجد و مدرسه را روح و روان بخشیدی

وه که بر مسجدیان نقطه پرگار شدی

خرقه پیر خراباتی ما سیره توست

امت از گفته در بار تو هشیار شدی

واعظ شهر همه عمر بزد لاف منی

دم عیسی مسیح از تو پدیدار شدی

یادی از ما بنما ای شده آسوده ز غم



ببریدی ز همه خلق و به خلق یار شدی




تعداد بازدید :  
تاریخ : چهارشنبه 93/4/4

 

 

امام صادق (علیه السلام) فرمود : هرکس سه روز از ماه شعبان را روزه بگیرد بهشت بر او واجب میگردد و روز قیامت رسول خدا (صلی الله و علیه) او را شفاعت میفرماید.

 

به گزارش سرویس خانواده جام نیوز،در مورد مجلس غیبت باید توجه شود همانطور که غیبت ; یعنی آشکار ساختن عیوب مؤمن آنگاه که حضور ندارد, حرام و از گناهان بزرگ محسوب می شود; گوش کردن غیبت نیز از محرمات شرعی بوده و گناه است.


در روایتی رسول خدا(ص) فرمودند: شنونده غیبت یکی از غیبت کنندگان است . یعنی گوش نمودن به غیبت , همانند خود غیبت کردن است از حیث زشتی و حرمت. بنابراین همانگونه که انسان وظیفه دارد از غیبت دیگران خودداری نماید, هنگام شنیدن غیبت و حضور در مجلس که در آن مؤمنی غیبت می شود, وظایفی دارد که لازم است به آن عمل نماید.


اولین وظیفه انسان در مجلس غیبت ; نهی از غیبت کردن است ; زیرا غیبت از منکرات است و نهی از منکر واجب است و در مرتبه بعدی واجب است رد غیبت نماید; یعنی به نحوی از غیبت شونده دفاع نموده, مورد غیبت را توجیه نماید که از ریختن آبروی مؤمن جلوگیری شود.


در صورتی که شخصی که مورد غیبت واقع شدن قرار گرفته نشناسید شنیدن برای شما اشکال ندارد و اما از آن جهت که جلسه گناه محسوب است در صورت امکان از آن خارج شوید. همین مقدار که به آنها می فهمانید که به خاطر غیبت کردن آنها را ترک می کنید, می تواند بهترین نوع برخورد با غیبت کننده باشد و انشاالله تأثیر خواهد داشت.

 

می توانید مسیر صحبت را تغییر دهید و کاری کنید که موضوع دیگری مورد گفت و گو واقع شو




تعداد بازدید :  
تاریخ : چهارشنبه 93/4/4

کارشناسان معتقدند خواندن نماز تنها غذای روح انسان نیست بلکه جسم انسان‌ها را نیز تقویت می‌کند و آنها را در مبارزه با مشکلات روزمره یاری می‌دهد. روشن است که نماز فلسفه خاص خود را دارد که معراج مومن و مایه قرب به حق است و آن را باید فقط برای خداوند تعالی خواند و نه به انگیزه فواید و آثاری از این دست، ولی آگاهی از این دست نظرات علمی نیز می‌تواند برای برخی از افراد مفید باشد. به عنوان مثال در تحقیقات علمی و نظریات برخی کارشناسان علم طب و روانشناسی گفته شده؛ ثابت ماندن چشم باعث بهبود ضعف و نواقصی مانند نزدیک بینی می‌شود و به لحاظ روانی این حالت باعث افزایش مقاومت عصبی فرد شده و بی‌خوابی و افکار نا آرام را از انسان دور می‌کند.

 

ایستادن در حالت نماز باعث تقویت حالت تعادلی بدن شده و قسمت مرکزی مخچه که محل کنترل اعمال و حرکات ارادی است را تقویت می‌کند و این عمل باعث می‌شود فرد با صرف کمترین نیرو و انرژی به انجام صحیح حرکات بعدی بپردازد. نماز قسمت فوقانی بدن را پرورش داده و ستون مهره‌ها را تقویت کرده و آن را در حالت مستقیم نگاه می‌دارد. تقویت احشاء و ماهیچه‌های شکم، حفظ سلامت دستگاه گوارش و رفع یبوست مزمن، سوء هاضمه و بی اشتهایی از دیگر خواص نماز خواندن و رکوع در نماز است.

 

مدت زمان خواندن ذکر رکوع نیز باعث تقویت عضلات صورت و گردن، ساق پا و ران‌ها می‌شود و به این ترتیب به جریان خون در قسمت‌های مختلف بدن سرعت می‌بخشد. سجده نیز ستون مهره‌های بدن را تقویت کرده و دردهای سیاتیک را آرام می‌کند. سجده همچنین باعث افزایش جریان خون در سر شده که این امر با تغذیه این غدد باعث حفظ شادابی، زیبایی و طراوت پوست می‌شود. سجده باعث آسودگی و آرامش در فرد شده و عصبانیت را تسکین می‌دهد. استحکام بخشیدن و تقویت عضلات پاها و ران‌ها، کمک به نفخ معده و روده، بهبود فتق، از خواص نشستن بعد نماز است".

 

اما در ابعاد روحی و معنوی نیز درباره این فریضه مهم و زیبای عبادی به ویژه سجده زیاد سخن گفته شده و بر طولانی نمودن و محافظت از آن تاکید شده است. امام صادق(ع) درباره این‌که چرا دعا کردن در سجده توصیه شده است؟ در پاسخ به سعید بن یسار که پرسید: در حال رکوع دعا کنم یا سجود، فرمودند: " آری، در حال سجود دعا کن؛ زیرا نزدیک‌ترین حالت بنده به خداوند حالت سجده است. (در آن حال) برای دنیا و آخرتت به درگاه خداوند عز و جل دعا کن". پیامبر خدا(ص)نیز درباره اثرات سجده طولانی، فرمودند: " اگر می‏‌خواهی خداوند تو را با من محشور فرماید در پیشگاه خدای واحد قهّار سجده طولانی کن".

 

همچنین امام صادق(ع) در این زمینه فرمودند: "گروهی خدمت رسول خدا(ص) آمدند و عرض کردند: ای رسول خدا، در برابر پروردگارت بهشت را برای ما ضمانت کن. رسول خدا(ص)فرمود: به شرط آن که شما نیز با سجده‏‌های طولانی مرا یاری دهید". در روایتی از امام صادق(ع) نیز اثرات سجده کردن بر تربت امام حسین(ع) سوال شد که فرمودند: "سجده کردن بر تربت حسین علیه‏‌السلام حجاب‌های هفتگانه را می‏‌شکافد".امام علی(ع) در حدیثی می‌فرمایند: " اگر نمازگزار می‏‌دانست که چه هاله‏‌ای از جلالتِ خدا او را فرا می‏‌گیرد، دوست نداشت که سر از سجده‏‌اش بر دارد".

 

 نتیجه به دست آمده که سجده در نماز بسیاری از بیماری ها مثل سردرد، گرفتگی های عضلانی، تورم گردن، خستگی، کم هوشی(آلزایمر) و بسیاری از بیماریهای جسمی و روحی را از بین می برد. واضح است که موجهای الکتریکی برای جسم انسان ضروری است، تا جایی که بدن انسان قادر است لامپی را با قدرت معینی روشن کند. بدین خاطر است که وقتی قلب انسان از حرکت می ایستد با چند شوک الکتریکی با اذن و اراده خداوند قلب دوباره به کار می افتد و زندگی مجدد شروع می شود. اما هرگاه این بارهای الکتریکی در بدن زیاد شود برای بدن انسان مضر است. بر انسان لازم است که این بارهای الکتریکی را ازبدنش خارج کند. انسان بارهای الکتریکی زائد را، به خصوص در عصری که بدن وی در محاصره امواج مختلف الکتریکی است، احساس می‎کند.


مثالهایی برای درک بارهای الکتریکی در بدن:
1- هنگام باز کردن درب ماشین یا خانه احساس برق گرفتگی می‎کنیم.
2- هنگام لباس پوشیدن بعضی وقتها احساس جرقه های الکتریکی می‎کنیم.
3- هنگام شانه کردن سروصدای جرقه های الکتریکی را احساس می‎کنیم.
4- هنگام برخورد ناگهانی با چیزی انسان احساس برق گرفتگی می‎کند.
5- هنگام سلام کردن با دستان گاهی انسان همین احساس را می‎کند والی آخر.


بهترین راه خالی کردن بدن از این بارهای الکتریکی خارج کردن آن بدور از داروها و آرامش بخشها عوارض جانبی آنهاست. سجده بارهای الکتریکی را از بدن خارج می‎کند. در این مطالعات به این نتیجه رسیده اند که انسان در حالت سجده با تماس با زمین تمام بار الکتریکی زائد بدنش خارج می شود چون در سجده هفت عضو انسان با زمین در تماس است.




تعداد بازدید :  
تاریخ : چهارشنبه 93/4/4

امیرالمومنین امام على علیه‌‏السلام فرمودند:
هر گاه دیدى که خداوند سبحان تو را انیس یاد خود کرده ‏است، بى‏‌گمان دوستت دارد.
و هرگاه دیدى که تو را با خلقش انیس کرده و از یاد خویش جدایت ساخته است، بى‏‌گمان تو را ناخوش مى‏‌دارد.

متن حدیث:

قال علی علیه‏‌السلام:
إذا رَأیتَ اللّه‏َ سُبحانَهُ یُؤنِسُکَ بِذِکرِهِ فقد أحَبَّکَ ، إذا رَأیتَ اللّه‏َ یُؤنِسُکَ بِخَلقِهِ ویوحِشُکَ مِن ذِکرِهِ فقد أبغَضَکَ




تعداد بازدید :  
تاریخ : چهارشنبه 93/4/4

امام رضا(ع) فرمود:
برای برآورده کردن درخواست های دوستان با ایمان خود، و شاد کردن دل آنان تلاش کنید، بکوشید ناگواری ‌ها از آنان دور سازید.
به این کارها حرص داشته باشید (و شتاب کنید) زیرا پس از واجبات، هیچ کاری نزد خدای بزرگ، برتر از شادی بخشیدن به خوبان با ایمان نیست!

قال الامام الرضا(ع): و احرصوا علی قضاء حوائج المؤمنین و ادخال السرور علیهم، و دفع‌المکروه عنهم، فانه لیس شیئی من الاعمال عندالله- عز وجل- بعدالفرائض افضل من ادخال السرور علی المؤمنین.
بحارالانوار، ج 78، ص 347?




تعداد بازدید :  
تاریخ : سه شنبه 93/4/3
افسران - قابل توجه خانوم های پر دردسر؟؟؟؟



تعداد بازدید :  
تاریخ : سه شنبه 93/4/3

ای حرمت ملجأ درماندگان ...?

افسران - ای حرمت ملجأ درماندگان ...?

ای حرمت ملجأ درماندگان ...?




تعداد بازدید :  
تاریخ : سه شنبه 93/4/3

ماه پرخیر و برکت رمضان بار دیگر از راه رسید تا درهای آسمان باز شود و مؤمنان حضرتش از خوان نعمت الهی بهره‌مند؛ چنانچه پیامبر اعظم(ص) فرمود: «إِنَّ أَبْوَابَ السَّمَاءِ تُفَتَّحُ فِی أَوَّلِ لَیْلَةٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ وَ لَا تُغْلَقُ إِلَى آخِرِ لَیْلَةٍ مِنْهُ؛ درهای آسمان در اولین شب از شبهای ماه مبارک رمضان باز می‌شود و تا آخرین شب از شب‌های این ماه هم بسته نمی‌شود.».

ماه رمضان امسال برای برای پایتخت‌نشینان یک تفاوت عمده با سال‌های قبل دارد و آن جای خالی درس‌های اخلاق آیت‌الله حاج آقا مجتبی تهرانی است؛ همان مجتهد صاحب رساله‎ای که در آخرین روز ماه رمضان سال گذشته با صورتی خیس و صدایی محزون گفت: «از همه‌تان تقاضا می‌کنم من را هم دعا کنید. تعارف نمی‌کنم و جدی می‎گویم. من محتاج دعای شما هستم.»

 آیت‌الله تهرانی علاقه خاصی به امام رضا(ع) داشت و به گفته حجت‌الاسلام علی تهرانی فرزند ایشان، حاج آقا مقید بود هر سال موقع تحویل سال در مشهدالرضا(ع) باشد. این علاقه به ثامن الائمه(ع) تا آخرین ساعات حیات همراه آیت‌الله تهرانی بود، به نحوی که حجت‌الاسلام حسین تهرانی دیگر فرزند ایشان می‌گوید: تخت پدر در لحظات آخر رو به مشهد بود و ایشان در همان حال مرتباً می‌گفتند: «السلام علیک یا علی‌بن موسی الرضا(ع)».

  

 

 

در کتاب خاطرات «حاج آقا مجتبی» آمده است، این اسوه اخلاق به شاگردان خود توصیه می‌کرد: «اگر می‌خواهی صدقه بدهی، همین‌طوری صدقه نده؛ زرنگ باش، حواست جمع باشد، صدقه را از طرف امام رضا (ع) برای سلامتی آقا امام زمان (عج) بده! برای دو معصوم است؛ دو معصومی که خدا آنها را دوست دارد، ممکن نیست خداوند این صدقه تو را رد کند، تو هم اینجا حق واسطه‌گری‌ات را میگیری. تو واسطه‌ای و همین حق واسطه‌گری است که اجازه می‌دهد تو به مراحل خاص برسی.»